KOFFIETIJD

Gelukkig wel alle ruimte bij RTL, waar ik mocht aanschuiven bij Pernille la Lau. Ze was erg onder de indruk van het boek en het achterliggende verhaal.


GEEN NACHTZOEN

Opnames bij de EO voor De Nachtzoen. De uitzending werd verboden, omdat 'Morgan, een liefde' behalve over liefde ook over reincarnatie gaat...tja...

Bizar, omdat het aangename gesprek met Marleen Stelling ging over het mysterie, het onverklaarbare. En ik ben een romancier, geen prediker die het beter weet en een paar stellingen vastpint op een kerkdeur. Het pijnlijke is dat de IKON-redactie moet werken onder EO-bestuur. De vrijzinnigheid van de open geest wordt gekneveld door de angst en oogkleppen van de EO. Treurig.


WINGS

Op de dag af, is het nu 3 maanden geleden dat mijn boek "Morgan" werd gepresenteerd. De avond in Het Koelhuis was een prachtig feest met dierbaren. Inmiddels ligt de vierde druk in de winkel. Morgan en Betrys reizen van mond tot mond, hart tot hart. Op een van de avonden in het land, in Oosterbeek, kwam er een oudere dame naar me toe. Ze had iets voor me. Ze legde een klein pakje in mijn hand. Ik opende het, ik rilde even. Ze gaf me originele 'Airborne Wings'. Haar vader had deze 'wings' gevonden in 1944/45 in Arnhem. Dit geschenk koester ik, bewaar het goed. De speld heeft op een baret gezeten van een van de jongens die bij Arnhem zijn geland.

Helaas ging de tv-uitzending van De Nachtzoen niet door. De EO-leiding heeft uitzending van deze aflevering verboden.

Kijk op de agenda voor lezingen in de buurt!!

Nieuwe lezingen!

Mijn roman 'Morgan, een liefde' is bijna twee jaar geleden verschenen. En nog altijd vindt het boek nieuwe lezers. De afgelopen twee jaar heb ik al veel lezingen mogen houden over de achtergronden van deze roman. Ook ben ik een aantal maal uitgenodigd door leesclubs, waar ook de totstandkoming van dit boek werd besproken. Dit jaar houd ik nog een lezing, op een schitterde plaats in het westen van ons land, in Schipluiden op 4 december 2019. Natuurlijk lees ik er ook voor en is er alle tijd om naar elkaar te luisteren en ervaringen uit te wisselen.

Voor meer nieuws bezoek dan de Facebookpaging Morgan, een liefde.

Sat, 09 November